Lucky Match

Het verhaal achter de bedrijfsnaam ‘Lucky Match’.

Dit jaar trok ik mijn stoute schoenen aan.. Ik richtte mijn eigen bedrijf op als ceremoniemeester en zelfstandig trouwambtenaar! De ideeën werden op papier gezet. Whiehoe.. Mijn plannen kregen steeds meer vorm. Ik ging steeds meer stralen als ik over mijn bedrijf sprak. Tot mijn man vroeg:’Hoe gaat je bedrijf heten?’

Het ontstaan van de bedrijfsnaam ‘Lucky Match’.

Een bedrijfsnaam? Maar wat dan? Moet ik nu iets heel bijzonders verzinnen? Wat is leuk? Allemaal vragen die door mijn hoofd spookten. Op social media zag ik de meest geweldige bedrijfsnamen voorbij komen. En dan zagen ze er ook nog zo uit om door een ringetje te halen. Ik wist totaal niet waar te beginnen. Na advies van mijn goede vriendin Cerès, uiteraard met koffie, heb ik een groot wit vel papier en een dikke viltstift gepakt. Woorden werden opgeschreven en weer doorgekrast. Het witte vel papier lag continu op de eettafel.. Als ik de kamer in kwam zag ik het vel met woorden liggen. Zodra ik de deur uitging, trok ik mijn jas aan mij de tafel nog even kijkend naar wat er allemaal stond. Soms liet ik het een paar dagen rusten.

Trouwen.. bruidsparen.. liefde.. geluk..ceremoniemeester.. sprankelend.. trouwambtenaar.. Een naam die niet meteen alles verklapte. De naam Lucky Couple had ik al in mijn hoofd zitten. Voor de opleiding als Weddingplanner had ik deze fictieve naam gebruikt voor de opdrachten. Toch wilde ik iets anders. Mijn man heeft af en toe best goede ideeën en dat vindt hij zelf ook. ‘Waarom doe je niet iets met je naam?’ Ok, hup, daar ging ik weer naar het grote vel papier. In grote letters schreef ik Michelle Los op. De M en de L daar wilde ik iets mee doen.Het woord Lucky wilde ik gebruiken. Daar stond al een grote cirkel met uitroeptekens naast. Het klinkt zo vrolijk! Lopend naar de keuken plopte ineens ‘Match’ in mijn hoofd.. precies Lucky Match! Mijn ogen gingen stralen en na een paar keer Lucky Match hardop te hebben uitgesproken wist ik het.. Dit wordt mijn bedrijfsnaam!

Mijn hart gaat sneller kloppen als ik ervoor mag zorgen dat de trouwdag soepel en met veel energie verloopt. Dat iedereen geniet en straalt op dé dag. Dat de trouwceremonie echt is zoals die past bij het bruidspaar.
Kortom.. Ik wil de gelukkigste Lucky Couples die dicht bij zichzelf blijven graag helpen met hun sprankelende bruiloft. Ik wil ervoor zorgen dat zij van begin tot eind de dag van hun leven hebben.

You + me = Lucky Match