Lucky Match

Ceremoniespreker

Naast het organiseren van bruiloften ben ik dol op de trouwceremonies. De spanning van de bruidegom, het stralende gezicht van de bruid, de bulderende lach van een oom, de zakdoekjes van de schoonmoeder..

Fotograaf Mon et Mine

Jullie willen meer dan een standaard ceremonie? Ik help jullie graag om de trouwceremonie persoonlijk te maken. Wat dachten jullie van een eigen gekozen locatie of een speech van een goede vriend? En al nagedacht over een persoonlijke trouwbelofte? Of staat er een bandje te spelen met jullie favoriete nummers? Interactie met de gasten? Geen probleem.. I love it!

Als ceremoniespreker wil ik jullie graag toespreken op de manier die bij jullie past. Jullie hebben je eigen verhaal, jullie liefde, jullie  avonturen, jullie speciale momenten, jullie eigen grapjes. Ik kan niet wachten om alle verhalen te horen.

Samen hebben we gezellige afspraken en creëren we de sfeer die jullie willen. Als ceremoniespreker verwoord ik met een enorme betrokkenheid, humor en sprankeling jullie verhaal en liefde.

You + Me = Lucky Match

Lijkt het jullie leuk om kennis met mij te maken? Leuk! Ik help jullie graag.