Lucky Match

Zelfstandig trouwambtenaar

Wauw, hoe bijzonder zou het zijn als ik jullie als trouwambtenaar in de echt mag gaan verbinden!
Jullie hebben je eigen verhaal, jullie eigen liefde, jullie eigen avonturen, jullie speciale momenten, jullie eigen grapjes en nog zoveel meer. Graag vertel ik jullie verhaal!

Naast het organiseren van bruiloften ben ik dol op de ceremonie. De 
spanning van de bruidegom, het stralende gezicht van de bruid, de bulderende lach van een oom, de zakdoekjes van de schoonmoeder.. Veel emoties komen bij een ceremonie voorbij. Samen met jullie gaan we er een persoonlijke trouwceremonie van maken. Een zus die een speech gaat houden? Jullie neef die geweldig gitaar speelt? Eigen trouwbelofte schrijven? Natuurlijk kan dat!

Een zelfstandig trouwambtenaar wordt ook wel BABS (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) genoemd. Een trouwambtenaar die jullie zelf kiezen waar jullie ook gaan trouwen.

Als zelfstandig trouwambtenaar ben ik niet gekoppeld aan een gemeente. Je hebt de mogelijkheid om zelf je trouwambtenaar of BABS aan te wijzen in de gemeente waar jullie gaan trouwen. Het kan voorkomen dat een gemeente mij niet wil benoemen voor een dag. Gelukkig staan veel gemeenten er positief tegenover om mij te benoemen als BABS voor een dag. Elke gemeente heeft haar eigen leges voor het voltrekken van een huwelijk. De kosten van de trouwambtenaar  voor een dag komen bovenop de kosten voor de huwelijksvoltrekking. Daarnaast bereken ik mijn eigen kosten. Graag zoek ik voor jullie de kosten van de gemeenten uit. Ook zal ik, als jullie voor mij als trouwambtenaar kiezen, alle overige zaken met de gemeenten regelen.

Fotograaf Naomi van der Kraan

Willen jullie verder met mij als zelfstandig trouwambtenaar? Yay! Jullie ontvangen van mij de vragenlijst ‘I do’ die jullie afzonderlijk van elkaar mogen invullen.. Spannend! We hebben gesprekken over de sfeer, de verhalen, de gasten die aanwezig zijn en nog zoveel meer. Als ik thuiskom na onze gesprekken gaat de laptop open en zoek ik een fijn plekje op in huis. Ik ga aan de slag met de juiste woorden, de goede zinnen en de sfeer die jullie willen. Familie en vrienden benader ik voor sprankelende verhalen. Zo komt alles samen en maak ik hier een prachtig verhaal van.

 I think I wanna marry you…

You + Me = Lucky Match